30 Mayıs 2015 Cumartesi

Bebek Alışverişi - Unnado



Selam herkese,

Yenilenen yüzü ile özellikle biz annelerin bildiği, anne-bebek alışveriş sitesi Unnado nun bizlere bir haberi var!!!

Hamileliğim sırasında ve Çınar minikken, aramış olduğum tüm ürünleri kolaylıkla bulduğum, sık sık alışveriş yapmış olduğum bir sitedir Unnado... 




Geçtiğimiz haftalarda sevgili Nilgün ve Demet in daveti ile katıldığım etkinlik sponsorlarından biride Unnado idi.. Bizlere Nivea bebek ürünlerinden oluşan harika bir set göndermişlerdi:)






Bebek alışverişi pahalı olmaktan çıkıyor kurulduğu günden itibaren merak eden ve keşfeden annelerin buluşma noktası olan Unnadó, sunduğu fırsat kampanyalarıyla hem annelerin hem de bebek ve çocukların tüm ihtiyaçlarını  karşılamalarına yardımcı oluyor.

Online alışverişin mağazalardaki fiyatlara göre çok daha uygun fiyatlı olması anneler arasındaki tercihini artırıyor. Bu sayede anneler hem daha hesaplı alışveriş imkanı hem de daha fazla seçenek bulabiliyor. 

Unnadó her gün yenilenen markaları  ve kampanyalarıyla %90’a varan indirimler sunarak bebek alışverişini oldukça hesaplı hale getiriyor, mağaza mağaza gezme derdini ortadan kaldırıyor. 

Eğitici oyuncak ve eğitim setlerindeki zengin ürün ailesiyle öne çıkan Unnadó birçok anne, bebek ve çocuk sitesinden farklılığını ortaya koyuyor. Ürünlerini anne hassasiyetiyle seçerek, annelerin güvenini ve sürekliliğini kazanan marka müşteri  memnuniyeti odaklı hizmet veriyor. 

Annelerin çocuklarıyla daha fazla vakit  geçirmesi gerektiği düşüncesiyle onlara kolaylık sunan Unnadó kargo bedava  fırsatlarıyla da alışveriş keyfinizi artırıyor.

Alışverişin yanında annelerin ilgisini çekebilecek birçok bilginin yer aldığı sitede 
“Keşfeden Anne” Serra’nın haftalık çıkan yazıları annelerin dünyasında yeni kapıları aralıyor...

Unnado sizlerin ziyaretinizi bekliyor ;)

Mutlu hafta sonları..
@sibeldaban

Sevgiler



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder